Vihersisustus

Pihateam Vihersisustaja luo raikkaita ratkaisuja vihersisustukseen.

Pihateam Vihersisustaja -palvelu, on suunnattu yrityksille ja julkiselle sektorille. Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen, rakentamisesta ylläpitoon asiakkaiden toiveet huomioiden. Ratkaisumme soveltuvat sekä ulko- että sisätiloihin.

Meillä on kokemusta, ideoita ja ajatuksia hyvinkin uniikkeihin toteutuksiin, joten kysy ihmeessä meitä avuksi, jos haluat elävöittää ja raikastaa kasvein sekä istutuksin kiinteistöäsi. Pystymme luomaan kokonaisuudet jopa aivan tyhjästä! Tarjoamme myös vihersisustusten hoitosopimuksia.

Vihersisustus antaa paljon sekä sinulle että asiakkaillesi

Kasveilla ja istutuksilla sisustaminen herättää tilan henkiin. Oikeilla kasvivalinnoilla voidaan tiloihin tuoda haluttua tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Kasvit myös puhdistavat ja kosteuttavat ilmaa. Kasvit ovatkin erinomainen valinta esimerkiksi toimistojen sisustukseen.

Näyttävät kasvit tekevät myös vaikutuksen yrityksesi asiakkaisiin. Kasveista voidaan rakentaa vaikka millaisia toteutuksia, kuten näyttäviä kasviseiniä. Me hoidamme sekä suunnittelun että toteutuksen, jossa huomioimme käytettävissä olevan tilan, kasvien elinolosuhteet ja tietysti sinun toiveesi. Tavoitteemme on, että vihersisustus on juuri sinulle suunniteltu ja toteutettu ainutkertainen ratkaisu. 

Pihateam Viherseinä

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin katsotaan toimivin toteutus juuri Sinun tilaasi! Saat meiltä kaiken, mitä vihersisustus vaatii.