Meille töihin

Miksi meillä on kiva olla töissä?

Meillä on erinomainen porukka, jolta saa tarvittaessa apua. Työtehtävät on myös monipuolisia, työkalut toimivat ja ajanmukaiset. Koen saavani arvostusta tekemästäni työstä ja minulla on vapaus tehdä päätösiä. Pisteenä ii:n päälle: täällä todellakin pistetään paukkuja yhteishengen kohottamiseen 😉

Pihateam:ssa on kiva olla töissä, koska hyvät työkaverit, monipuliset työkohteet ja -tehtävät, työkalut ja varusteet, siistinäiset ja yhtenäiset työvaatteet, lepponen ilmapiiri, kiva pomo, mukavat & joustavat työajat, ulkona oleminen, koulutukset ja reissut, erilaiset ihmiset / asiakkaat.

Kivat työkaverit → Päteviä, auttavaisia, huumorintajuisia. Kivat työmaat (useimmiten), hienot paikat, kaunis luonto. Kivat työtehtävät → Saa toteuttaa itseään, johtaa työtänsä, näkee työnsä jäljet. Kivat varusteet → Ja uusia saa kaupasta. Joustava firma, sopeutuva ja vastaantuleva, ei turhaa säätöä.

Pihateamin puutarhurit nauravaisina alppiruusujen edessä. Toinen puutarhuri pitää toista puutarhuria ilmassa ja molemmat katsovat kameraan.

Sovellutko sinä meidän Pihateamin porukkaan?

Työmäärän kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme lisää alan ammattilaisia. Osaamisen lisäksi motivaatiosi on kunnossa eivätkä hanskat putoa käsistä vaativissakaan tilanteissa. Pystyt sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön toimiessasi tiimissä. Viet kohteesi sovitulla tavalla loppuun ja olet ylpeä työsi laadusta. Tunnet olevasi oikealla alalla ja haluat kehittää itseäsi. Meille on tärkeää, että pystyt kantamaan vastuusi roolissasi. Olemme valmiita tukemaan ja kehittämään sinua vaativissa ja uusissa tilanteissa. Rehellisyyden nimissä voi vielä todeta, että työ on välillä fyysisesti rankkaa eikä ulkoilman kelejäkään voi aina valita.

Erityisvaatimuksena vähintään B-luokan ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito.

Käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme!