Viherrakentaminen

Viherrakentamisen palveluja laadulla ja ammattitaidolla pihasuunnittelusta ulkoalueiden hoitoon Turun, Raision, Kaarinan sekä ympäryskuntien alueella

Pihasuunnittelu

Toteutamme pihasuunnitelmia niin kotitalouksille, yrityksille kuin julkisen puolen asiakkaille Turun seudulla. Teemme suunnitelmat alusta asti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme pihasuunnittelussa on ratkaisu, joka palvelee asiakkaan tarpeita parhaalla tavalla niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti.

Taloon vievän hiekkatien reunoilla kivireunus erottamassa tietä nurmikosta. Talon edessä on iso istutusalue, jossa erilaisia havuistutuksia ja isoja kiviä. Puutarhuri on viimeistelemässä istutuksia pihalla.
Pihan keskellä siirtonurmikkoalue, jonka ympärillä pihalaatoitus. Laatoitusta reunustaa pensas- ja perennaistutukset sekä luonnonkivimuuri.

Viherrakentaminen

Rakennamme pihat, puutarhat ja muut viheralueet alusta alkaen itse, asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

Maanrakennuspuolemme hoitaa kaivuutyöt sekä kuljettaa sopivat maa-ainekset kohteeseen. Toteutamme nurmikot, siirtonurmet sekä puiden, pensaiden ja muiden viherkasvien istutukset suunnitelmaa noudattaen. Teemme tarvittaessa leikki- ja oleskelualueet ja asennamme niihin tarvittavat välineet ja kalusteet. Ja jos kunttaa tarvitaan, niin toimitamme senkin asennettuna.

Ammattilaisemme toteuttavat toiveidesi mukaisen pihan viimeistellysti ja tarkasti. Ota siis yhteyttä ja kerro toiveistasi!