Pihateam

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan pihaunelmasi

Pihateam suunnittelee, rakentaa ja hoitaa pihoja sekä puutarhoja. Tiedämme että hyvin tehdyssä pihassa viihtyy paremmin. Olemme vuodesta 2009 lähtien rakentaneet jo yli 200 pihaunelmaa Turun seudulle. Pääsimme vuonna 2014 mukaan ”Eden” -televisio-ohjelmaan toteuttamaan pihaunelmia – se oli hieno sysäys yrityksellemme

Talon ulko-ovelle vievä laatoitettu pihatie. Tien toisella puolella etureunassa istutusalueella vuorimäntyjä, joiden alla musta kuorikate. Istutuksen toisessa reunassa luonnonkivimuuri. Tien toisella puolella on kaksi kuparilevyillä reunustettua istutusaluetta, joissa kasvaa kunttaa ja eri kokoisia havupuita. Talon oven edessä on kuparireunuksinen istutus, johon on istutettu bonsai mänty. Istutus on katettu valkoisilla kivillä.
Kolme puutarhuria siistimässä rinnealuetta ja istuttamassa rinteeseen narsisseja. Takana pihatie ja nurmikkoa.

Pihateamin arvot

Meille tärkeätä on asiakkaan kokema palvelun laatu. Tämän vuoksi tärkein voimavaramme on meidän oma porukka. Jos ammattilaisemme viihtyvät Pihateamissa, niin he luonnostaan pitävät huolta asiakkaistamme.

Meillä on pieni pilke silmäkulmassa, pyrimme käyttämään maalaisjärkeä ja levitämme hyvää meininkiä. Annamme jokaiselle mahdollisuuden tehdä päätöksiä omassa roolissaan ja vaadimme jokaiselta vastuunkantoa tehdyistä päätöksistä. Ymmärrämme, että kaikki ei aina mene ihan nappiin. Tällöin emme etsi syyllistä ja selittelyjä vaan haemme ratkaisua ja koetamme oppia.

Pyrimme aina ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja toiveet. Uskallamme myös tuoda ammattilaisen näkemyksen asiakkaan käyttöön.

Vaivattomasti

Laatua

Juuri

Sinulle

Pihateamin omistaja Mika Aaltonen katsoo kuvaan ja hymyilee.

Pihaprojektin eteneminen

Kuvataan vaiheittain kuvallisesti, kevyesti. Ehkä jopa sarjakuva (piirtäjä Eero Urmas 040 5455114). Mitä hyötyä tästä on asiakkaalle!