Vihersisustus

Pihateam Vihersisustaja luo raikkaita ratkaisuja vihersisustukseen.

Pihateam Vihersisustaja -palvelu on suunnattu yrityksille ja julkiselle sektorille. Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen, rakentamisesta ylläpitoon asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Ratkaisumme soveltuvat sekä ulko- että sisätiloihin.

Meillä on kokemusta, ideoita ja ajatuksia hyvinkin ainutlaatuisiin ja yksilöllisiin toteutuksiin, joten kysy ihmeessä meitä avuksi, jos haluat elävöittää ja raikastaa kasvein sekä istutuksin toimistoasi tai kiinteistöäsi. Pystymme luomaan kokonaisuudet jopa aivan tyhjästä! Tarjoamme myös vihersisustusten hoitosopimuksia.

Vihersisustus antaa paljon sekä sinulle että asiakkaillesi

Kasveilla ja istutuksilla sisustaminen herättää tilan henkiin. Oikeilla kasvivalinnoilla voidaan tiloihin tuoda haluttua tunnelmaa ja viihtyisyyttä. Kasvit myös puhdistavat ja kosteuttavat ilmaa. Kasvit ovatkin erinomainen valinta esimerkiksi toimistojen sisustukseen.

Näyttävät kasvit tekevät myös vaikutuksen yrityksesi asiakkaisiin. Kasveista voidaan rakentaa vaikka millaisia toteutuksia – esimerkiksi näyttävä kasviseiniä. Me hoidamme sekä suunnittelun että toteutuksen, jossa huomioimme käytettävissä olevan tilan, kasvien elinolosuhteet ja tietysti sinun toiveesi. Tavoitteemme on, että vihersisustus on juuri sinulle suunniteltu ja toteutettu ainutkertainen ratkaisu.

Kolme pienempää kuvaa yhdessä kuvassa. Kaikissa kuvissa on erilaisia puutarhurin tekemiä syysistutuksia. Kahdessa kuvassa on valkoinen ja musta korkea ruukku. Valkoisissa ruukuissa on istutettuna pieni vaalean vihreä sypressi keskellä. Reunoilla on punaista ja vihreää callunaa, marjakanerva ja punainen syklaami. Mustissa ruukuissa on punaista ja valkoista callunaa reunoilla ja keskellä korkea kuusi. Yhdessä kuvassa on lähikuva valkoisen ruukun istutuksesta.
Puutarhuri rakentamassa viherseinää. Viherseinässä kasvaa kultaköynnöstä, rönsyliljoja ja pinkkiä bougainvillea kukkia.

Pihateam Viherseinä

Viherseinä on näyttävä sisustuselementti, jonka avulla saadaan tilaan piristystä sekä arvokkuutta.

Pihateamin viherseinä on leveä ja korkea kasviseinä. Laitteita voidaan sijoittaa useampia vierekkäin, jolloin saadaan suuretkin toteutukset hoidettua kustannustehokkaasti.

Laite kastelee kasvit automaattisesti. Tarvitaan vain sähköpistokepaikka kasviseinän vierestä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!